Affärssystem för elektriker och installatörer

 • -

  En helhetslösning i molnet för Elbranschen – för smartare hantverksbeslut

  Visma.net & Hantverksdata

  Vi på Cloud Connection har kombinerat två av marknadens starkaste system för företag inom Elbranschen. Med en sömlös integration mellan Visma.net och Entré kan vi leverera en kraftfull helhetslösning för just din bransch.

  Hantera projekt och serviceflöden samt material och tid i ett och samma system. Entré levereras även med färdiga prisinläsningsmallar med tillhörande rabattbrev för elgrossister. Visma.net automatiserar din bokföring.

 • -

  Effektivisera dina resurser och följ din verksamhet i realtid!

  NetSuite

  Hantera hela er verksamhet från första kontakt, genom offert, kontrakt-/avtalshantering, utförande, uppföljning, till ekonomi för ditt tjänsteföretag. Lösningen är designade från grunden för att tillgodose behoven inom installation och underhåll av egna eller kundägda utrustningar, fältservice med lagerhantering samt uthyrning av utrustning. Med NetSuite får du fullständig insyn i och kontroll över hela verksamheten – i realtid.

 • -

  4PS Construct kombinerar ekonomisystem och branschfunktionalitet i en av Europas ledande systemlösningar för företag inom bygg, installation och service

  4PS Construct

  Fellowmind är nordisk partner och återförsäljare av 4PS Construct, en skalbar lösning som kombinerar ett fullvärdigt ekonomisystem med branschspecifik funktionalitet. Centralt i lösningen ligger en effektiv hantering av installerade objekt, från försäljning till uppföljning. Med full spårbarhet. En lösning som enkelt går att anpassa efter era behov och som dessutom går att växa med på ett kostnadseffektivt sätt.

 • -

  Den kompletta lösningen för serviceföretaget

  Microsoft Dynamics NAV

  Baserat på flerårig erfarenhet inom branschen levererar Navcite en värdeskapande lösning till el installatören.
  Lösningen bygger på mobila lösningar runt affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och hanterar effektivt arbetsorder och projektadministration med budget, betalningsplaner, fakturaunderlag/fakturering, tidsredovisning, leverantörsfakturor, ÄTOR, samt ROT.

© 2023 Branschlösningar