Affärssystem för maskinindustrin

 • -

  Ett affärssystem som är lika hemma i maskinindustrin som du

  Microsoft Dynamics NAV

  Evry (fd SYSteam) vet vad maskinindustrin kräver och vi har verktygen och lösningen som bygger på Microsoft Dynamics NAV som möter dessa behov. Tillsammans kan vi skapa den arbetsmiljö där produktivitet och effektivitet bidrar till att utveckla verksamheten och vinna konkurrensfördelar.

 • -

  Vi kan affärssystem för tillverkande industri

  Microsoft Dynamics AX

  Sogeti har lång erfarenhet inom tillverkande industri och har genomfört många lyckanden projekt där vi inte bara hjälpt kunder att genomföra systemskiftet utan även tagit dem till nästa steg i effektiviseringsarbetet. Detta tillsammans med Sogetis SEAMLESS-koncept borgar för marknadens lägsta ägandekostnad och snabbast möjliga avkastning.

 • -

  Helhetslösningar för företag inom diskret tillverkning

  Microsoft Dynamics NAV

  COSMO CONSULT har stor erfarenhet av lösningar för industriföretag baserade på Microsofts produkter. Det rör sig om företag med diskret-, process- och projektorienterad produktion, med allt från volymtillverkning till helt kunderorderstyrd produktion. Vår branschlöning stödjer företag som har behov av att kunna erbjuda sina kunder flexibilitet i produkter och produktion. Systemet stödjer bla kunderorderstyrd tillverkning, dynamisk produktkonfiguration, CAD-integration samt flexibel produktionsplanering och integrerar dessa processer i det kommersiella affärsflödet. Lösningen innehåller ett kraftfullt workflowverktyg och integrerad dokumenthantering för effektiv styrning av processerna och snabb tillgång till uppdaterad och relevant information.

© 2023 Branschlösningar