Affärssystem och CRM för tjänsteföretag

 • -

  Service med hjälp av IFS Applications™

  IFS Applications™

  Levilos paketering av IFS Applications™ är optimerad med full funktionalitet och kort implementationstid för företag som driver serviceinriktade verksamheter.
  Med standardiserade processer efter ”best practice” och en förkonfigurerad paketering av moduler, API:er och integrationer, så är Levilos lösning ett utmärkt val för den växande organisationen. Dessutom är Levilo en trygg och pålitlig leverantör med lång erfarenhet av att arbeta inom Service
  Management.
  Finns även som abonnemang till en enkel och tydlig kostnadsbild.

 • -

  Branschlösning för tjänsteföretag och projektorienterade organisationer

  Microsoft Dynamics NAV och Projekt+

  Microsoft Dynamics NAV med Effekts tilläggsmodul Projekt+ är ett heltäckande affärssystem för tjänsteförsäljande och projektorienterade företag. Projekt+ är en helintegrerad modul i Dynamics NAV vilket säkerställer ett kraftfullt och användarvänligt affärssystem.

 • -

  Unit4 Business World för tjänsteföretag

  Unit4 Business World

  Vi har implementerat administrativa lösningar för tjänsteföretag baserat på affärssystemet Unit4 Business World i över 20 år. Vi skapar mervärde och anpassar våra lösningar efter era behov och önskemål. Våra konsulter har en stor kunskapsbas vad det gäller implementering och vidareutveckling av affärssystem. Därför välkomnar vi dig till Konsultnet. Att digitalisera är vår vardag!

 • -

  Progressus PSA – avancerad projekthantering för Dynamics 365 Business Central

  Progressus PSA

  Progressus PSA adderar avancerad projekt- och resursstyrning till grundläggande projektfunktionalitet i Microsoft Dynamics 365 Business Central och erbjuder en komplett lösning för projekt- och tjänsteorienterade företag. En helintegrerad allt-i-ett-lösning där människor, processer och data förenas. Från början till slut. Detta ger dig en fullständig kontroll över dina projekt, projektredovisning och er övergripande verksamhet.

 • -

  Leverera projektet med rätt resurser, i tid och inom avsatt budget!

  NetSuite

  Med NetSuites kraftfulla PSA-lösning ges en tydlig överblick av projektets färdigställande och lönsamhet samtidigt som projektledaren erhåller full kontroll över projektets resurser. Ett kraftfullt rapport- och analysverktyg medföljer för en komplett hantering. En fullträff – en Suitespot!

© 2023 Branschlösningar