Lösningar för läkemedel och life science

 • -

  Affärslösning för specialiserade Life Science-företag

  Microsoft Dynamics NAV

  COSMO CONSULT erbjuder en omfattande portfölj av helt integrerade industri- och speciallösningar för företag inom life science och läkemedelsindustrin. Dessa lösningar stödjer alla branschspecifika produktionsprocesser från recepthantering, schemaläggning och kapacitetsplanering genom detaljerad batchhantering och hantering av farligt gods; och integrerar dessa processer i det kommersiella affärsflödet. Lösningen innehåller ett kraftfullt workflowverktyg och integrerad dokumenthantering för effektiv styrning av processerna och snabb tillgång till uppdaterad och relevant information.

 • -

  IFS Applications™ för Life Science

  IFS Applications™

  Levilos paketering av IFS Applications™ är optimerad med full funktionalitet och kort implementationstid för företag inom Life Science.
  Med standardiserade processer efter ”best practise” och en förkonfigurerad paketering av moduler, API:er och integrationer, så är Levilos lösning ett utmärkt val för den växande organisationen. Dessutom är Levilo en trygg och pålitlig leverantör med lång erfarenhet av att arbeta inom Life Science. Finns även som abonnemang till en enkel och tydlig kostnadsbild.

 • -

  NETSUITE FÖR LIFE SCIENCE & MEDTECH 100% Cloud

  NetSuite

  NetSuites paketering för Life Science hanterar utveckling, tillverkning och distribution i enlighet med branschspecifika bestämmelser.
  Spårbarhet, workflow, batch-/serienummerhantering, QC/QA, full audit-trail och dokumenthantering minskar komplexiteten och ökar insyn och kontroll över hela verksamheten. Vi hjälper er till ökad lönsamhet och tillväxt med världens främsta affärssvit i molnet. För bolag inom kosmetika, bioteknik- läkemedels- eller medicinteknikbolag

© 2023 Branschlösningar