Lösningar för rapporthantering, budgetering, analy och BI

 • -

  Budget- och prognoslösning med Power BI, Qlik

  Effectplan

  Effectplan är ett webbaserat och lättanvänt planeringssystem som omfattar allt från budget och prognos till planrapportering och analys. Vi har förenklat processen och verktygets grundfunktioner. Det gör att du kan effektivisera planeringsprocessen samtidigt som du kan minska nedlagd tid för budget och prognos. Effectplan går att kombinera med moderna
  BI-lösningar från exempelvis Qlik och Microsoft.

 • -

  Accigo beslutsstöd - Rätt från början till beslut. Du har lösningen nära till hands

  Microsoft Dynamics AX

  Lyckligtvis har du redan grundbultarna för ett modernt och effektivt beslutstöd i ditt Dynamics AX. Accigo kan hjälpa att lägga de sista byggstenarna som krävs för att du själv, enklet ska kunna ta ut relevant data och undvika det tidsödande manuella arbetet som krävs för att ta fram de nyckeltal du behöver.

 • -

  BizView – helhetslösning för prognos, budgetering, rapportering och analys

  BizView

  BizView är en modern webbaserad helhetslösning för prognostisering, budgetering, rapportering och analys. Programvaran erbjuder ett Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning. BizView kan kopplas mot olika datakällor såsom affärssystem, datalager eller andra databaser. BizView är en öppen lösning som passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar.

© 2024 Branschlösningar