Affärssystem för service och underhåll

 • -

  En helhetslösning i molnet för Servicebranschen – för smartare hantverksbeslut

  Visma.net & Hantverksdata

  Vi på Cloud Connection har kombinerat två av marknadens starkaste system för Servicebranschen. Med en sömlös integration mellan Visma.net och Entré kan vi leverera en kraftfull helhetslösning för just din bransch.

  Med Entré Service kan du planera och få full koll på dina serviceåtaganden. I systemet har du översikt över kunder, serviceroder, aktiviteter, servicelistor m.m. Visma.net automatiserar din bokföring.

 • -

  Effektivisera dina resurser och följ din verksamhet i realtid!

  NetSuite

  Hantera hela er verksamhet från första kontakt, genom offert, kontrakt-/avtalshantering, utförande, uppföljning, till ekonomi för ditt tjänsteföretag. Lösningen är designade från grunden för att tillgodose behoven inom installation och underhåll av egna eller kundägda utrustningar, fältservice med lagerhantering samt uthyrning av utrustning. Med NetSuite får du fullständig insyn i och kontroll över hela verksamheten – i realtid.

 • -

  Service med hjälp av IFS Applications™

  IFS Applications™

  Levilos paketering av IFS Applications™ är optimerad med full funktionalitet och kort implementationstid för företag som driver serviceinriktade verksamheter.
  Med standardiserade processer efter ”best practice” och en förkonfigurerad paketering av moduler, API:er och integrationer, så är Levilos lösning ett utmärkt val för den växande organisationen. Dessutom är Levilo en trygg och pålitlig leverantör med lång erfarenhet av att arbeta inom Service
  Management.
  Finns även som abonnemang till en enkel och tydlig kostnadsbild.

 • -

  4PS Construct kombinerar ekonomisystem och branschfunktionalitet i en av Europas ledande systemlösningar för företag inom bygg, installation och service

  4PS Construct

  Fellowmind är nordisk partner och återförsäljare av 4PS Construct, en skalbar lösning som kombinerar ett fullvärdigt ekonomisystem med branschspecifik funktionalitet. Centralt i lösningen ligger stöd för att automatisera serviceflödet, från felanmälan till fakturering av underhåll, via serviceorder och grafisk planering. Med full spårbarhet. En lösning som enkelt går att anpassa efter era behov och som dessutom går att växa med på ett kostnadseffektivt sätt.

© 2023 Branschlösningar