Affärssystem för detaljhandeln

 • -

  Alla affärsprocesser i ett system

  IFS Applications™

  Levilos paketering av IFS Applications™ är optimerad med full funktionalitet och kort implementationstid för grossist- och detaljhandelsföretag i storleken small and medium (SMB).
  Med standardiserade processer efter ”best practice” och en förkonfigurerad paketering av moduler, API:er och integrationer, så är Levilo Retail Package® ett utmärkt val för den växande organisationen. Finns även som abonnemang till en enkel och tydlig kostnadsbild.

 • -

  Ett affärssystem som är lika hemma i detaljhandeln som du

  Microsoft Dynamics AX

  Evry (fd SYSteam) vet vad detaljhandeln kräver och vi har verktygen och lösningen som bygger på affärssystemet Microsoft Dynamics AX som möter dessa behov. Tillsammans kan vi skapa den arbetsmiljö där produktivitet och effektivitet bidrar till att utveckla verksamheten och vinna konkurrensfördelar.

 • -

  Omnikoncept och molnlösningar för detaljhandeln

  Microsoft Dynamics NAV

  Bedege levererar ett omni-koncept med butikslösningen LS Central/LS NAV, vilken är helintegrerad med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Vi strävar efter att våra kunders lösningar utvecklas i takt med deras verksamhet och förändringar i branschen. Som kund känner du trygghet i att vi förvaltar lösningen åt dig i din vardag med vår supportorganisation som finns på plats kl. 06.00-22.00, 365 dagar om året.

 • -

  NAV+LS Retail en allt i ett lösning för detaljhandeln

  Microsoft Dynamics NAV

  Smarta telefoner, tablets och e-handeln har revolutionerat konsumenters köpbeteende. Kundernas förväntningar fortsätter att öka, återförsäljare har ökat tryck på sig att erbjuda sömlös omnichannel för att förbättra den totala kundupplevelsen. CGI är i spetsen för att driva förändring av detaljhandel och konsumenttjänster och arbetar med några av världens största varumärken för att hjälpa dem att uppnå en effektiv digital omvandling. Dynamics NAV och LS Retail ger dig ett standardsystem som stödjer hela värdekedjan och som är flexibelt, lösningen lämpar sig för både små företag och stora multinationella kedjor. Lösningen ger dig tillgång till nyckeltal från alla dina kanaler och centraliserar hanteringen av alla delar av din verksamhet.

 • -

  Affärssystem och integrationer för en lönsam omnikanal

  Visma Business

  WH Group skapar kreativa, skräddardydda och kundfokuserade systemlösningar för detaljhandeln baserat på affärssystemet Visma Business. Med Visma Business som motor i en omnikanal får du en sömlös samverkan mellan e-handel och butik och kan ge dina kunder bättre köpupplevelse, öka försäljning både i butik och online och spara tid med effektiva och automatiserade flöden. Genom kraftfulla integrationer öppnar vi upp för dina strategiska val av tredjepartslogistik, e-handelsplattform, kassasystem och CRM/kundlojalitetssystem.

© 2023 Branschlösningar