Affärssystem för handel och distribution

 • -

  Bitlog WMS - Färdigintegrerad produkt mot Dynamics AX och NAV

  Bitlog WMS

  Bitlog WMS ger avancerad WMS-funktionalitet och tar ett större grepp om handel och distributionsflödet. Genom att optimera såväl den fysiska lagerhanteringen som kundorder och produktionsprocesser uppnås en avsevärt högre effektivitet jämfört med andra WMS-system. Systemet är mycket skalbart och används av mindre företag till större företag med Europeiska centrallager och över 10.000 levererade orderrader per dag.

 • -

  Minska kostnaderna och öka er kundcentricitet med NetSuite!

  NetSuite

  Med NetSuite kan ni bygga medvetenhet på de marknader du verkar, ni minskar lagerkostnaderna och ledtiderna, ni ökar effektiviteten och etablerar partnerskap med era leverantörer.
  En WMS lösning är självklar, här erbjuds mervärde som kundsupport, garantihantering, containerplanering, marknadsautomation och Up-sell. Det innebär ökade marginaler och att ägarnas krav på lönsamhet uppfylls.

 • -

  Få effektivitet och transparens i värdekedjan med Dynamics 365 & CGI

  Microsoft Dynamics AX

  Lagerstyrning, Inköp, och försäljning är områden vi dagligen diskuterar och hittar lösningar tillsammans med våra kunder och partners. Idag sker förändringar allt snabbare och kraven ökar på effektivisering och rationalisering av företagens processer. På nuvarande marknad krävs kunskap och insikt om de snabba förändringarna och vilka konsekvenser de får för verksamheten. CGI:s expertis och branscherfarenhet i kombination med djup kunskap och erfarenhet av Dynamics 365 gör att vi kan leverera strategier och en affärssystemslösning som stödjer hela värdekedjan för att förändra er verksamhet och bli branschledare.

 • -

  Skräddarsytt affärssystem för lager och distribution

  Microsoft Dynamics NAV

  Lagret står ofta för en central del av handelsföretagens processer. Med Microsoft Dynamics NAV får du ett väl utvecklat processorienterat system med egna menyer för lagerpersonalen. Systemet stöder lagerflöden och gör att ni enkelt håller reda på de olika arbetsuppgifterna. Dessutom finns det kraftfulla redskap för analys av lagersaldo på olika warehouses och lagerställen samt för inköpsplaneringen.

 • -

  En fulländad logistiklösning baserad på Business Central som följer tillväxten i ditt företag

  Microsoft Dynamics NAV

  Fellowmind är partnern som kommer från distributörsledet och förstår dina utmaningar. Tillsammans med vår WMS-lösning effektiviserar vi dina lagerprocesser. Oavsett storlek och komplexitet har vi en lösning som passar ditt flöde för lager och logistik. Fellowminds lösning för WMS innehåller dessutom en stor mängd tilläggsfunktionalitet via tredjepartsfunktioner såsom handscanning, tullfritt lager och TA-system. Med Power BI får du möjlighet till analys och uppföljning av viktiga KPI:er på ett överskådligt sätt.

© 2022 Branschlösningar