Affärssystem för informations- och IT-branschen

 • -

  Leverera projektet med rätt resurser, i tid och inom avsatt budget!

  NetSuite

  Med NetSuites kraftfulla PSA-lösning ges en tydlig överblick av projektets färdigställande och lönsamhet samtidigt som projektledaren erhåller full kontroll över projektets resurser. Ett kraftfullt rapport- och analysverktyg medföljer för en komplett hantering. En fullträff – en Suitespot!

 • -

  Komplett system för försäljning och inköp med elektroniska kopplingar

  Microsoft Dynamics NAV

  Ta kontroll över försäljning och inköp med hjälp av elektroniska kopplingar. Du kan snabbt informera dina kunder om ändringar i leveranserna. Tack vare att prisinformation och lagersaldo för artiklarna i Microsoft Dynamics NAV alltid är uppdaterad går det snabbt för säljaren att hitta bästa pris och tillgänglighet. Systemet inkluderar också en bid-hanteringsmodul.

 • -

  Progressus PSA – avancerad projekthantering för Dynamics 365 Business Central

  Progressus PSA

  Progressus PSA adderar avancerad projekt- och resursstyrning till grundläggande projektfunktionalitet i Microsoft Dynamics 365 Business Central och erbjuder en komplett lösning för projekt- och tjänsteorienterade företag. En helintegrerad allt-i-ett-lösning där människor, processer och data förenas. Från början till slut. Detta ger dig en fullständig kontroll över dina projekt, projektredovisning och er övergripande verksamhet.

© 2023 Branschlösningar