Affärssystem för textilindustri och fashion

 • -

  Pebblestone Fashion, ett heltäckande affärssystem för företag inom fashion-industrin

  Pebblestone Fashion

  I stort sett alla (grossister, varumärkesägare, private label, CMT-företag, etc.) i fashion-industrin kan sköta hela sin verksamhet med Pebblestone Fashions helt integrerade lösning. Alla väsentliga fashion-processer omfattas; planering, design, inköp, säsongsorder, logistik, lagerorder, lager och ekonomifunktioner. Mer än 500 företag i 32 länder har redan valt Pebblestone Fashion.

 • -

  Apps4Fashion/Colect, appen för försäljning och order

  Apps4Fashion

  Apps4Fashion är idag både den största och ledande appen inom fashionindistrin när det gäller försäljning och order, fungerar lika bra i grossistledet som hos återförsäljare. Den är helt och hållet byggd för att vara ett problemlöst komplement till Microsoft Dynamics NAV och Pebblestone Fashion. Apps4Fashion är byggd för iOS och fungerar därför lika bra på iPad som i iPhone och kan användas både on- och offline.

 • -

  Helintegrerad lösning med Microsoft Dynamics NAV och Pebblestone Fashion

  Microsoft Dynamics NAV

  COSMO CONSULT levererar en ERP-branschlösning som är baserad på Pebblestone Fashion. Pebblestone Fashion är idag det ledande Microsoft Dynamics NAV-baserade affärssystemet för företag i fashionindustrin. I stort sett alla (grossister, varumärkesägare, private label, CMT-företag, etc.) i fashionbranschen kan sköta hela sin verksamhet med den helintegrerade lösningen. Alla väsentliga processer omfattas; planering, design, inköp, säsongshantering, logistik och ekonomifunktioner.

 • -

  PISA, ett komplett system för hantering av produktdata från NaviPro

  PISA

  Ett PDM-system/PLM-system hjälper dig som designer, produktutvecklare och inköpare att lagra, modifiera och visualisera all produktinformation och produktdata. Håll koll på dina kollektioner, hantera plaggskisser, materialstruktur per storlek och färg, måttlistor, provhantering och ta fram innehåll till kataloger och säljmaterial. Integrera med affärssystemet för minskat dubbelarbete och koppla ihop med webshopen för att enklare uppdatera foton och produkttexter (på flera språk).

 • -

  Heltäckande lösningar för företag i fashion-industrin

  Pebblestone Fashion 365 och Apps4Fashion (NAV)

  NaviPro har arbetat med Microsoft Dynamics NAV sedan 1999 och med Pebblestone Fashion sedan 2006. Våra lösningar hanterar effektivt modell, storlek och färg i matris. Annat som hanteras lätt är: varumärken, kollektion, säsong, leveransperioder, säsongs- och lagerorder. NaviPro kan, ensamt i Sverige, erbjuda den förkonfigurerade paketlösningen Pebblestone Fashion 365 och Apps4Fashion (NAV).

© 2023 Branschlösningar