Affärssystem för VVS (Värme, Ventilation och Sanitet)

 • -

  Den kompletta lösningen för serviceföretaget

  Microsoft Dynamics NAV

  Baserat på flerårig erfarenhet inom branschen levererar Navcite en värdeskapande lösning till VVS installatören.
  Lösningen bygger på mobila lösningar runt affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och hanterar effektivt arbetsorder och projektadministration med budget, betalningsplaner, fakturaunderlag/fakturering, tidsredovisning, leverantörsfakturor, ÄTOR, samt ROT.

 • -

  4PS Construct kombinerar ekonomisystem och branschfunktionalitet i en av Europas ledande systemlösningar för företag inom bygg, installation och service

  4PS Construct

  Fellowmind är nordisk partner och återförsäljare av 4PS Construct, en skalbar lösning som kombinerar ett fullvärdigt ekonomisystem med branschspecifik funktionalitet. Centralt i lösningen ligger en effektiv hantering av installerade objekt, från försäljning till uppföljning. Med full spårbarhet. En lösning som enkelt går att anpassa efter era behov och som dessutom går att växa med på ett kostnadseffektivt sätt.

 • -

  En helhetslösning i molnet för VVS-branschen – för smartare hantverksbeslut

  Visma.net & Hantverksdata

  Vi på Cloud Connection har kombinerat två av marknadens starkaste system för företag inom VVS. Med en sömlös integration mellan Visma.net och Entré kan vi leverera en kraftfull helhetslösning för just din bransch.

  Hantera projekt och serviceflöden samt material och tid i ett och samma system. Entré erbjuder ett kalkylsystem med färdiga normsystem och recept. Visma.net automatiserar din bokföring.

© 2023 Branschlösningar