E-handelslösningar

 • -

  Visma affärssystem med integration till er webbshop – en kraftfull lösning för lager och logistik

  Visma.net och Visma Business

  Vi på Cloud Connection har lång erfarenhet av att bygga kopplingar mellan Vismas affärssystem och diverse webbshoppar (Magento, Prestashop, WooCommerce m.fl.). För e-handelsföretag är både Visma.net och Visma Business perfekta logistik- och ekonomisystem. Vi erbjuder färdiga integrationer mot din webbshop, betalsystem, transportdokument samt eventuella stödsystem som exempelvis handdatorlösningar och tredjepartslager.

 • -

  Minska kostnaderna och öka er kundcentricitet med NetSuite!

  NetSuite

  Med NetSuite kan ni bygga medvetenhet på de marknader du verkar, ni minskar lagerkostnaderna och ledtiderna, ni ökar effektiviteten och etablerar partnerskap med era leverantörer.
  En WMS lösning är självklar, här erbjuds mervärde som kundsupport, garantihantering, containerplanering, marknadsautomation och Up-sell. Det innebär ökade marginaler och att ägarnas krav på lönsamhet uppfylls.

 • -

  EasyStar – En komplett systemlösning för handelsföretag i tillväxt

  Microsoft Dynamics 365 Business Central

  EasyStar är ett heltäckande implementationspaket till fast pris för företag i tillväxt. I paketet ingår implementation av Microsoft Dynamics 365 Business Central med grundutbildning, datamigrering, workshops, säkerställande av processer samt stöd vid driftstart. Allt företaget behöver, varken mer eller mindre. Lösningen är utvecklad och framgångsrikt välbeprövad av Microsoft-partnern Fellowmind.

© 2023 Branschlösningar