Om Branschlösningar.se

Branschlösningar.se är en samlingsplats för erkänt bra affärssystemlösningar och lösningar baserade på affärssystem från MICROSOFT, VISMA, NETSUITE, JEEVES och IFS samt andra affärssystem. De presenteras överskådligt och lättnavigerat! Här kan slutkunder och upphandlingskonsulter hitta en lösning och en partner som är specialiserade på en specifik bransch.

Vi arbetar kontinuerligt med att sökordsoptimera och analysera trafiken till siten för att få bästa möjliga genomslag hos sökmotorerna.

För oss var det en självklarhet att ta med alla våra Dynamics-lösningar på Branschlösningar.se.Det ger oss en utmärkt exponering av våra lösningar och driver trafik till vår site.

-Per Lundström, CGI

Det kändes självklart att vara med på Branschlösningar i både Sverige, Norge och Danmark. I Norge fick vi vår första affär tack vare Bransjeløsninger.no, det var innan vi ens hade någon norsk återförsäljare.

-Johnny Krogh, CFO JMA A/S

Utveckling & framtid

Antalet lösningar och besökare har sedan starten haft en mycket stark tillväxt och vi täcker också Norge och Danmark. Det ger oss en bredd och styrka att nå ut med era lösningar till en mycket stor målgrupp och låter er exponera era lösningar inte bara i Sverige.

Vill ni synas här?

Har ni en lösning som ni tycker borde synas på Branschlöningar.se? Kontakta oss så översänder vi en checklista för ifyllande och sedan lägger vi upp er lösning omgående.

© 2023 Branschlösningar